Madeleine McCanni kadumisjuhtumi üks põhilisi kahtlusaluseid hukkus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann
Madeleine McCann Foto: SCANPIX

Briti tüdruku Madeleine McCanni kadumisega seostatav isik, keda peeti üheks tähtsamaks kahtlusaluseks, hukkus õnnetuses.

40-aastane mees töötas Madeleine kadumise eelselt Portugalis Algarves Praia da Luzi Ocean Club Holiday hotellis, edastab Daily Mail.

Ta vallandati  enne seda, kui Briti tüdruk kadus.

Briti meedia kirjutas viidates Portugali allikatele, et mees vihastas vallandamise pärast ning võis tahta kätte maksta. Selle tõttu pani nii Portugali kui Briti politsei ta kahtlusaluste nimekirja.

Portugali politsei tegi mobiiltelefoni andmete põhjal kindlaks, et kahtlusalune mees oli Madeleine`i kadumise ajal 3. mail 2007. aastal Ocean Club Holiday hotelli lähedal.

Nüüd paljastus, et kahtlusalune mees hukkus 2009. aastal traktoriõnnetuses. Portugali politsei kuulas mehe lese üle.

Portugali väljaanded kirjutasid, et mees võis maksta hotellile kätte, röövides välismaa päritolu lapse ning kahandada sellega turistide silmis hotelli turvalisust.

«Ta tahtis vaid hotellile kahju teha, kuid midagi läks selle lapseröövi puhul väga valesti,» kirjutas väljaanne Correio da Manha.

Portugali politsei käivitas möödunud nädalal Madeleine McCanni kadumisjuhtumis uue uurimise.

Uue uurimise otsus langetati pärast seda, kui Suurbritannia politsei sai teada mehest, kes Madeleine McCanni kadumise ajal nähti väikelast süles kandmas.

Madeleine McCann oli koos oma perekonnaga Portugalis Praia da Luzis puhkamas, kui ta 3. mail 2007. aastal kadunuks jäi. Lisaks Madeleine`ile olid seal ka ta vanemad Kate ja Gerry McCann, ta kaksikutest õde ja vend, seitse perekonnasõpra ja nende viis last.

Madeleine kadus hotellitoast voodist üheksa päeva enne nelja-aastaseks saamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles