Gruusia presidendi residentsi juures leiti ilma kõrvata alasti politseinik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia lipud Thbilisis.
Gruusia lipud Thbilisis. Foto: SCANPIX

Gruusia presidendi residentsi juurest Zugdidist leiti alasti patrullpolitseinik, kellel oli kõrv ära lõigatud.

Gruusia siseministeeriumi pressiteenistuse ülem Nino Giorgobiani rääkis meediale, et esialgsete andmete järgi oli tegemist kättemaksuga, vahendab Novosti-Gruzija.

Telekanali Imedi väitel oli politseinik püüdnud varem pulmas vägistada oma sõbra tüdruksõpra, mille eest talle ka kätte maksti.

«Võin kinnitada, et tal tõesti tekkis oma sõbraga konflikt, isikliku tüli tõttu peksti ta vaeseomaks,» kinnitas Giorgobiani ja lisas, et on olemas tüli pealtnägijad ja kannatanud neiu.

Kui väide vägistamiskatsest osutub tõeks, siis algatatakse kõrvast ilma jäänud politseiniku suhtes kriminaalasi.

Kohaliku meedia andmetel oli kõrvast ilma jäänud politseinik haavatud ja verine. Pealtnägijate kinnitusel tõugati ta välja mööda sõitnud mikrobussist. Sündmuskohalt leiti kannatanule kuulunud vormiriided.

Mees toimetati haiglasse. Portaali Gruzija Online andmetel on tema tervislik seisund stabiilselt raske. Tema jalaluud olid katki ja kehal oli lõikehaavu.

Prokuratuur algatas kriminaalasja, kuid milliste paragrahvide järgi seda tehti, pole avalikustatud.

Seda, mida kannatanu ise juhtunust rääkis, pole samuti avalikustatud.

Lääne-Gruusias Zugdidis asub riigipea üks residentsidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles