Video: liiga kõrge veok lõhkus Sydneys ära osa maanteetunneli laest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalias Sydney tekkis suur liiklusummik, kui liiga kõrge veok sõitis maanteel M5 Idatunnelisse, mistõttu kukkus osa laest alla, vahendas Reutersi video.

Õnnetus juhtus täna hommikul kella 8 paiku kohaliku aja järgi. Liiklus taastati alles kella 17 paiku. Ükski inimene õnneks viga ei saanud.

Järelhaagisega veokit juhtinud mees rääkis politseinikele, et ta vajutas ekslikult kasti tõstmise nupule, kui kummardus maast prille võtma.

Osariigi maanteeminister Duncan Gay rääkis, et veoki omanikfirmat võib tunneli taastamise tõttu oodata ees kopsakas arve.

Firma omanik Eric Flammia rääkis Daily Telegraphile, et 50ndates juht on juhtunust šokis. Flammia sõnul oli tegemist õnnetu õnnetusega.

Minister Gay rääkis, et veokijuhti trahvitakse lubatust kõrgema sõidukiga tunnelisse sisenemise eest 2200 dollariga ja firmat võib oodata ees 27 000 dollari suurune trahv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles