USAs leiti sotsiaaltöötaja kodust veranda külge aheldatud väike poiss

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA Põhja-Carolina sotsiaaltöötaja kodust leiti tema 11-aastane kasulaps veranda külge aheldatuna, kaela ümber surnud kana, teatasid kohalikud korrakaitsjad.
 

57-aastana Wanda Sue Larson arreteeriti ning talle esitati süüdistus laste väärkohtlemises ja inimeselt vabaduse võtmises.

Korrakaitsja leidis pahkluud pidi käeraudadega veranda külge aheldatud väikese väriseva poisi reedel.

Larson, kes on maakonna sotsiaalosakonna ametnik, ei olnud sel hetkel kodus, ent teda peetakse toimunu kaasüüdlaseks. Võimud arreteerisid ka lapse teise kasuvanema 57-aastase Dorian Lee Harperi. Paaril on veel neli adopteeritud last.

„See on lihtsalt Šokeeriv,“ rääkis eile politseikapten Ronnie Whitaker. „On äärmiselt häiriv, et keegi lapsi sedasi kohtleb.“

Miks poiss raudus oli ja miks oli seal surnud kana, pole teada. Whitaker kinnitas, et ei saa juurdluse käigus kogutud materjale avaldada.

Larson ja Harper jäävad esialgu vahi alla. Lisaks tahtlikule väärkohtlemisele, mis põhjustas tõsise vigastuse ja vabaduse võtmise, süüdistatakse neid ka loomade julmas kohtlemises. Viimase süüdistuse aluseks on perekonna lemmikloomade seisund.

Larsonit süüdistatakse ka tahtlikus avaliku teenistuja kohustuste täitmata jätmises.

Perekonna juures elanud viis last võtsid enda hoole alla sotsiaaltöötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles