Video: lennuõnnetus Kaasanis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaasani lennukatastroofi ohvrite seas on lisaks Vene kodanikele ka üks Suurbritannia ja üks Ukraina kodanik, kinnitas eriolukordade ministeerium.

Kaasanis kukkus eile õhtul alla reisilennuk Boeing 737, mille pardal oli 44 reisijat ja kuus meeskonnaliiget. Kõik ohvrid suudeti vrakist välja tuua kahe tunniga.

Firmale Tatarstan kuulunud lennuk oli teel Moskvast Kaasanisse. See pidi maanduma kell 19.40. Meeskond püüdis lennukit kaks korda maandumisrajale tuua, kuid kell 19.25 see purunes.

Õnnetuse ohvrite seas on Tatarstani presidendi 23-aastane poeg Irek Minnihanov ja FSB regionaalne ülem Aleksandr Antonov. Ka oli lennukis tuntud spordikommentaatori Roman Skvortsovi abikaasa Ellina ja 11-aastane tütar.

Õnnetuse põhjuste välja selgitamiseks moodustati erikomisjon. Kaasanisse lendas ka Venemaa juurdluskomitee juht Aleksandr Bastõrkin.

Uudisteportaali lenta.ru allikad oletavad, et õnnetuse põhjustas pilootide viga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles