Monty Python tuleb taas kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Briti veterankoomikute grupp Monty Python tuleb taas kokku ja teeb esimest korda viimase 30 aasta jooksul ühise uue suure šõu, teatas nende liige Terry Jones.


«Me tuleme kokku ja teeme uue šõu – see on tõsi,» ütles Jones BBC-le. «Ma olen selle pärast üsna elevil. Ma loodan, et see toob meile palju raha. Ma loodan, et ma saan oma kinnisvaralaenu ära maksta!»

BBC andmeil tuleb uus koostööprojekt teatritüki vormis. Monty Pythoni elusolevad liikmed John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Michael Palin ja Jones, kõik nüüdseks juba 70ndates eluaastates mehed, peaksid sündmusest ametlikult teada andma pressikonverentsil ülehomme Londonis.

Grupi viimane suur ühistöö oli 1983. aastal valminud film «Elu mõte». See oli ka viimane kord, kui püütonitega oli nende kuues liige Graham Chapman, kes suri kuus aastat pärast filmi valmimist vähki.

Väiksemas mastaabis leidis elusolijate taasühinemine viimati aset 1998. aastal Aspeni komöödiafestivalil USAs. Monty Pythoni «Püha graali» põhjal tehtud muusikal «Spamalot» on viimase kümnendi jooksul olnud tõeline hitt Broadway ja Londoni West Endi lavadel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles