Kanepilaadung reostas Rootsi politseijaoskonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EPA

Uppsala politsei on kimpus ebatavalise probleemiga: Rootsi ülikoolilinna politseinikud kannatavad hiljuti konfiskeeritud suure kanepikoguse kõrvalmõjude all.


Narkootiline aine jäi politseijaoskonda pisut kauemaks kui tavaliselt, raporteerib Rootsi raadio. Et ruumis, kus konfiskeeritud kaupa hoiti, polnud aknaid ega korralikku ventilatsiooni, hakkas kanepilehk vaikselt mööda jaoskonda levima. Politseinikud aga hakkasid kurtma peavalu ja iiveldust.

Et ka pingutused õhupuhastiga kanepiodööri peletada vilja ei kandnud, esitasid korrakaitsjad lõpuks ametliku kaebuse. Nende väitel ei lasknud see hais neil enam täita tavalisi kohustusi.

Kanepi kõrvalmõju all kannatava politseiüksuse juht Magnus Härnström väitis, et otse ei kuulnud ta selle probleemi kohta kelleltki midagi. Tema sõnul pole probleem tegelikult ka väga tõsine.

«Küsimus on häirivas odööris, aga see pole terviseprobleem,» väitis Härnström ajalahele Upsala Nya Tidning.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles