Küprosel arreteeriti kindlustuspettustes kahtlustatav eestlane

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küprosel Limassoli linnas arreteeriti 30-aastane Eestist pärit mees, keda kahtlustatakse meelega liiklusõnnetuste põhjustamises, et kindlustuselt raha välja petta.

Limassoli liikluspolitsei juht Michalis Katsounotos ütles, et kahtlusalune on püsielanik ja ta on viimase kolme aasta jooksul olnud seotud üheksa autoga 14 avariis. Kümne avarii eest on ta kompensatsiooniks saanud 11 500 eurot, vahendas incyprus.com.cy.

Politsei vahistas mehe pärast seda kui oli saaud kaebuse kindlustusfirma töötajalt, kes kahtlustas pettust. Hiljem avastasid korrakaitsjad veel liiklusõnnetusi, mida kahtlusalune raha väljapetmiseks korraldanud oli.

Eestlane ilmub Limassoli kohtu ette homme, kus esitatakse vahistamismäärus seoses raha väljapetmisega ning politseile valeinfo andmisega.

Katsounotos lausus, et politsei ei tolereeri sellist käitumist ning kindlustusfirmade ja politsei manipuleerimine peab lõppema.

Ta rõhutas, et see on üks mitmest juhtumist mida uuritakse. Lisaks uuritakse erinevaid isikuid, nende hulgas automehaanikuid, arste ja advokaate.

«Politsei uurib kogu informatsiooni ning otsitakse tunnistajaid, kes juhataksid meid kindlate isikuteni,» lisas Katsounotos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles