Läti majandusminister: kaalusin ka ise tagasiastumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti majandusminister Daniels Pavļuts.
Läti majandusminister Daniels Pavļuts. Foto: Wikipedia


Reformiparteisse kuuluv majandusminister Daniels Pavļuts sõnas, et tema jaoks oli peaministri tagasiastumine täielik üllatus ning ühtegi viidet selle võimalikkusele ta varem ei näinud, kuigi kaalus tagasiastumist isegi.

Krustpunktā raadiojaamale antud intervjuus kinnitas Pavļuts, et kuigi ootamatu, oli peamininistri otsus läbikaalutud ning hästi põhjendatud.

Pavļuts tunnistas, et kaalus eelmise nädala lõpus ka ise tagasiastumist ning valmistas isegi vastavad dokumendid ette, ent otsustas siiski, et saab ka teisiti olukorda parandada. «Otsustasin, et parim viis vastutust võtta on tegeleda reeglitega ehituses,» sõnas ta.

«Mul on hea meel, et sain kaks aastat tema valitsuses töötada,» kinnitas Pavljuts, kelle sõnul tegi Dombrovskis Läti heaks väga palju.

„Ma leian, et Dombrovskis tegi Läti heaks väga palju. Ja ta ei tee otsuseid huupi. Mul oli rõõm töötada tema valitsuses üle kahe aasta,“ ütles majandusminister.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles