Suri filmi «Kiired ja vihased» staar Paul Walker

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Californias Santa Claritas juhtunud autoõnnetuses hukkus USA filmistaar Paul Walker (40), keda ilmselt enim teatakse filmide «Kiired ja vihased» («Fast and Furios») järgi.

Politsei teatel naasis Walker heategevusürituselt, istudes sõbra juhitud Porsche kõrvaistmel. Juht kaotas auto üle kontrolli ja see kihutas vastu laternaposti. Punane 2005 Porsche Carrera GTsüttis põlema ja mõlemad mehed hukkusid sündmuskohal.

Heategevusorganisatsiooni Reach Out Worldwide kodulehekülje järgi koguti seal raha Filipiine raputanud taifuunis Haiyan kannatada saanutele.

Los Angelese maakonna šerifi büroo kinnitusel oli õnnetuse põhjuseks suur kiirus.

Õnnetus juhtus kell 15.30 (kohaliku aja järgi) ligikaudu 270 meetrit pargist, kus heategevusüritus toimus. Kõnealuses kohas on maksimaalseks lubatud sõidukiiruseks 72 kilomeetrit tunnis.

Maakonna šerifi abilised saabusid õnnetuspaigale, kui auto põles. Leegid kustutati ära ja seejärel leiti vrakist kaks inimest, kes mõlemad tunnistati surnuks seal samas.

«Oleme sunnitud kurvalt kinnitama, et Paul Walker suri traagilises autoõnnetuses,» kirjutas näitleja esindaja Ame van Iden tema Facebooki leheküljele.

Walkeri kaasnäitleja «Kiiretes ja vihastes» Vin Diesel postitas sotsiaalvõrgustikku Instagram sõnumi: «Vend, ma hakkan su järele väga igatsema. Olen täiesti sõnatu. Taevas on saanud juurde uue ingli. Puhka rahus.»

Ka filmikompanii Universal Studios avaldas lahkunu lähedastele kaastunnet. «Paul oli üks armastatumatest ja austusväärsematest inimestest meie stuudios enam kui 14 aastat. Saadame kaastundeavalduse Pauli perekonnale.»

«Kiirete ja vihaste» seitsmenda osa võtted olid veel pooleli. Filmi esilinastus pidi toimima järgmise aasta juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles