Regioonide Partei nõuab valitsuse peaaegu täielikku väljavahetamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukrainalsed püsisid Iseseisvuse väljakul ka eile, avaldades meelt valitsuse otsuse vastu mitte  allkirjastada assotsiatsioonilepet Euroopa Liiduga.
Ukrainalsed püsisid Iseseisvuse väljakul ka eile, avaldades meelt valitsuse otsuse vastu mitte allkirjastada assotsiatsioonilepet Euroopa Liiduga. Foto: SCANPIX

Ukraina võimuerakonna Regioonide Partei parlamendifraktsioon nõuab peaminister Mõkola Azarovilt valitsuse väljavahetamist 90 protsendi ulatuses.

Fraktsiooni liikmete kohtumisest peaministriga rääkis ajakirjanikele rahvasaadik Anna German, vahendas RIA Novosti.

«Azarov rääkis, et tutvustab fraktsiooni seisukohti presidendile ja lubas, et kindlasti tehakse sellest ka järeldus,» lisas rahvasaadik.

German täpsustas, et fraktsioon ei nõua peaministri lahkumist.

Täna varem sai teatavaks, et president Viktor Janukovõtš võib lähiajal vallandada kolm ministrit: Igor Prasolovi (majandusarengu- ja kaubandusminister), Leonid Kožara (välisminister) ja Mihhail Korolenko (tööstuspoliitika minister).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles