Našistid vahetasid uue hoo sissesaamiseks vana juhtkonna välja

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Našistid eile Moskvas tähistamas Sure Isamaasõja 65. aastapäeva.
Našistid eile Moskvas tähistamas Sure Isamaasõja 65. aastapäeva. Foto: SCANPIX

Kremli-meelne noorteliikumine Naši vahetas peaaegu täielikult välja juhatuse, mille põhjuseks oli soov säilitada oma koht poliitilise võitluse avangardis ja muutuda enne 2012. aasta presidendivalimisi modernsemaks.


Liikumise pressiesindaja Kristina Potuptšik rääkis Interfaxile, et enne aasta lõppu ulatub našistide arv 150 000ni. Ta meenutas, et Suure Isamaasõja 65. aastapäevaks korraldatud üritusest võttis osa üle 70 000 uue aktivisti.

Naši juhatuse kohta rääkis komissar Maria Kislitsõna, et tegemist on absoluutselt uute inimestega, kes on valmis viima edasi võitlust nende vastu, kes tahavad destabiliseerida riiki ja moonutada selle ajalugu.

«Need 70 000 inimest tugevdavad poliitilist võitlust kõigiga, kes tahavad lammutada Venemaad – moderniseerimise vastastega, altkäemaksuvõtjatega, fašistidega, valet ja terroristide pöördumisi avaldava meediaga, ajaloolist tõde väänavate inimestega,» rääkis komissar.

Pressiteenistuse teatel peavad uued liikmed osalema mitte üksnes projektis Meie Võit, vaid ka mujal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles