Hiina miljardär kukkus äsja ostetud viinamäega tutvudes helikopteriga alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina miljardär Lam Kok (vasakul)poseeris vähem kui tund enne õnnetust abikaasaga ostu tähistades La Riviere lossi ees.
Hiina miljardär Lam Kok (vasakul)poseeris vähem kui tund enne õnnetust abikaasaga ostu tähistades La Riviere lossi ees. Foto: SCANPIX

Hiina miljardär, kes ostis endale äsja Edela-Prantsusmaal viinamarjaistanduse, kukkus valdusi inspekteerides koos oma poja ja lossi endise omanikuga helikopteriga jõkke.

Lam Kok ostis Bordeaux viinamarjaistanduse James Gregoire'lt kellega koos mindi valdustega õhust tutvuma. Meestega oli kaasas ka Lam Koki 12-aastane poeg ning tõlk. Koki naine otsustas viimasel hetkel kaasa sõitmisest loobuda, tuues põhjuseks, et kardab helikoptereid.

Helikopter kukkus Dordogne jõkke. Kopterivrakk on leitud, ent surnukehade otsimise teeb raskeks tugev vool.

Viinamarjaistanduse müüki on kohalikus meedias palju kajastatud, sest tegu on tõenäoliselt suurima Hiina investeeringuga Bordeaux' veinipiirkonnas.

46-aastane Hong Kongis elav haruldastele veinidele spetsialiseerunud miljardär soovis ostetud maa-alale luua tee ja veini maitsmise keskuse.

Bordeaux' veine eksporditakse kõige enam just Hiinasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles