Kiievi kohtu loal võeti ajakirjaniku neli arvatavat peksjat vahi alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26. detsembril avaldati Ukraina siseministeeriumi hoone ees Kiievis meelt ajakirjaniku Tetjana Tšornovoli peksmise tõttu.
26. detsembril avaldati Ukraina siseministeeriumi hoone ees Kiievis meelt ajakirjaniku Tetjana Tšornovoli peksmise tõttu. Foto: SCANPIX

Kiievi Petšerski rajoonikohus andis loa võtta kaheks kuuks vahi alla neli viiest kinnipeetust, keda kahtlustatakse seotuses ajakirjaniku Tetjana Tšornovoli jõhkra peksmisega.

Ukrainska Pravda andmetel on vahistatute seas Oleksander Hramtsov, kelle nimele oli registreeritud ajakirjanikku ramminud Porsche Cayenne. Lisaks on vahi alla Sergei Kotenko, kes oli varasemast ajast tagaotsitav ja tema vend Oleksander ning ka Andrei Nassikovski.

Viies kahtlustatav, kelle nime pole avalikustatud, jäi praegu vabadusse.

Kurjategijad peksid opositsioonilise ajakirjaniku Tšornovoli läbi pealinna Kiievi lähedal ööl vastu kolmapäeva. Haiglasse toimetatud Ukrainska Pravda ajakirjanikul tuvastasid arstid murdunud ninaluu, peapõrutuse ning palju verevalumeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles