Lätis evakueeriti kahest Maxima kauplusest inimesed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti päästetöötajad.
Läti päästetöötajad. Foto: SCANPIX

Läti pealinnas Riias ja Olaines evakueeriti eile õhtul kahest Maxima kaubanduskeskusest inimesed, kuid ohtu ei tuvastatud.

Maxima Läti esindaja Jānis Beserise sõnul hakkas evakuatsioonisignaal tööle Olaine linnas asuvas poes ja Riias Dzelzavase tänava poes, kuid tema kinnitusel oli mõlemal korral tegu valehäirega. Siiski evakueeriti poodidest ohutuse mõttes kõik inimesed.

Beserise sõnul hakkas Olaine poes alarm tööle ehitustolmu tõttu. Miks hakkas alarm tööle ka Dzelzavase poes, pole hetkel selge.

Ka Läti tuletõrje- ja päästeteenistuse esindaja Viktorija Šembele kinnitas juhtunut. Tema sõnul kontrollisid päästetöötajad hooned üle, kuid ohtu ei leitud, misjärel said inimesed sinna uuesti minna.

Mullu 21. novembril varises kokku Riia Maxima ostukeskuse katus, õnnetuses sai surma 54 inimest ning veel kümned vigastada. Läti politsei uurib õnnetuse asjaolusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles