Süürias lasti õhku kaks olulist gaasijuhet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Süürias lasti reedel õhku kaks suur gaasijuhet Damaskuse ja Homsi linna lähedal, mis põhjustas suuri elektrikatkestusi pealinna ümbruses ja Vahemereäärsetes provintsides, vahendas uudisteagentuur Reuters võimuesindajate ja aktivistide informatsiooni.

Aktivistide internetti laaditud videos võib hoonete taga horisondil näha võimsat põlengukuma.

Uudisteagentuur SANA vahendas naftaminister Suleiman al-Abbasi sõnu, kes kinnitas, et mõlemale plahvatusele järgnenud põleng suudeti kustutada.

Agentuuri andmetel katkestas Damaskuse plahvatus kahe elektrijaama töö põhjustades voolukatkestusi kõikjal riigi lõunaosas.

Liibanoni meedia teatel leidis teine rünnak aset Homsist ida poole jääva Tel Kalakhi piirilinna lähedal ning see põhjustas voolukatkestusi kõikjal kahe riigi piirialadel.

Süüria inimõiguste Vaatluskeskuse kinnitusel on elektrivool täielikult kadunud Baniase ja Tartousi linnades ja osaliselt Homsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles