Pesumasina alasti väärkasutaja: kinni jäädes tahtsin kõigepealt õlut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaetavad pesumasinad.
Eestlaetavad pesumasinad. Foto: SCANPIX

Austraalia mees, kes jõudis eile maailma ajakirjandusse, sest jäi alasti pesumasinasse lõksu, kommenteeris täna, et oliiviõli abil kitsikusest välja vingerdamine oli nagu sündimine.


Mees, kes väitis ühele Austraalia raadiojaamale intervjuud andes, et ta nimi on Laurence, on 175 sentimeetrit pikk ning kaalub 68 kilo. Ta puges alasti olles pealtlaetavasse pesumasinasse, et üllatada sealt välja hüpates oma kaaslast, ent jäi kinni. «Ma ei mahtunud sinna tegelikult üleni sisse ega saanud sealt ka välja ja pidin abi kutsuma,» kommenteeris ta.

Küsimuse peale, mis mõtted olid ta peas seal kinni olles, vastas Laurence: «Ma tahtsin lihtsalt väga veel ühte õlut.»

«Ma mõtlesin, et mahun sinna vabalt, sest tegu on üsna suure pesumasinaga, aga noh, jalad ristis nagu ma seal istusin ei suutnud ma enam välja saada.»

Mees tunnistas raadiole, et sõbrad teavad teda kui Laurence'it, kes on alati paljas ning väitis, et on olnud ka pesumasinast veidramates kohtades. Laurence nentis, et alguses tabas teda väikene paanika, ent seejärel helistas ta ühele sõbrale, et rääkida oma veidrast olukorrast ning paluda, ehk tooks sõber talle suitsu.

Laurence lootis, et tal on võimalik omal jõul või lähedaste abil pääseda, ent sõber kinnitas, et parem oleks kohe päästjad kutsuda.

Päästjad ei suutnud Laurence'i sõnul oma silmi uskuda, nad seisid seal hämmingus ning vaatasid. Esialgu püüti meest kätte saada vannitoas olnud seepide ja kreemide abil, ent kuna neist kasu ei olnud, võeti köögist appi oliiviõli.

Seejärel pandi pesumasin külili ning Laurence'i väitel kukkus ta sealt seest lihtsal välja. «See oli pisut nagu sündimine,» kommenteeris mees, kes mainis ka, et oli pisut pettunud hea oliiviõli raiskamise pärast.

Laurence tänas päästjaid, et nad liiga palju küsimusi ei esitanud ja tunnistas, et ilmselt võib tulevikus kohalikus baaris käimine natuke veidraks osutuda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles