Briti ajakiri: Prantsuse president Hollande'il on afäär näitlejannaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsuse president Francois Hollande sõnas täna uudisteagentuurile AFP, et kaalub Briti ajakirja Closer kohtusse kaebamist, kuna seal kirjutati, nagu oleks tal afäär näitlejannaga.

Hollande mõistis artikli hukka kui rünnaku eraelu privaatsusele, millele tal on õigus nagu kõigil teiselgi inimestel. Presidendi sõnul kaalub ta vastukäigu võimalust ning ei välista ka õiguslike meetmete kasutamist.

Closer teatas täna oma veebilehel, et Francois Hollande’il on afäär näitlejanna Julie Gayet’ga. Kuulujutud selle kohta on kestnud juba kuid, kuid ajakiri lubab oma väidet õige pea ka fotodega kinnitada.

Closer’i teatel sõidab Hollande’ tihti oma rolleril läbi Pariisi, et öö 41-aastase Gaye’ga veeta.

Reuters küsitles Pariisi tänavatel inimeste arvamus. Selgus, et pariislasi ajakirja väited ei huvita. Emmanuelle rääkis, et tema arvates on tegemist presidendi eraeluga. «Mina arvan, et tegemist on ebahuvitava teemaga ja leian, et Prantsusmaal on palju olulisemaid asju, kui see.»

Zeinab rääkis, et riigipea on inimene nagu iga teine ja tal on õigus eraelule nagu kõigil teistel. «Me ju ei tea, kes tegemist on kuuldusega või mitte. Mina arvan, et see on mõttetu,» rääkis ta ajakirjas avaldatud väidete kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles