Briti väljaanne: politsei teeb seoses Madeleine McCanni juhtumiga varsti kolm arreteerimist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann
Madeleine McCann Foto: SCANPIX

Tänane Briti väljaanne Daily Mirror kirjutab, et Scotland Yard tahab Madeleine McCanni kadumisjuhtumis üle kuulata kolm isikut.

Politseile lähedal seisva allika sõnul on nende kolme puhul tegemist tähtsa juhtlõngaga.

Väljaande andmetel on need kolm Portugali päritolu murdvarast, kes panid Madeleine´i kadumise ajal Praia da Luzi kuurordis kuritegusid toime.

Politsei uuris varaste telefonikõnesid ja leiti, et vargad helistasid lapse kadumise järgsetel tundidel üksteisele mitu korda.

Ühe teooria kohaselt äratasid hotellis röövimisi toime pannud mehed Madeleine kogemata üles, sattusid paanikasse ning haarasid lapse kaasa.

Politseil on kõigi kolme murdvara isik teada.

Briti politsei palub nende kolme isiku arreteerimisel abi Portugali politseilt. Briti prokuratuur esitas möödunud nädalal Portugalile ametliku palve abistada juhtumi uurimisel. Abipalve sisu ei avalikustatud.

Kolmeaastane Madeleine McCann kadus Portugalis Praia da Luzi kuurordis Ocean Club hotellist 3. mail 2007. aastal, kui ta vaenemad einestasid lähedal asuvas restoranis.

Politsei teavitas tüdruku vanemaid Kate ja Gerry McCanni edasisest uurimisest.

«Kate ja Gerry ei taha endas tekitada asjata lootust, kuid nad saavad aru, et tegemist võib olla tähtsa juhtlõngaga,» sõnas McCannide esindaja.

Briti meedia kirjutas varem, et Portugali politsei ei näidanud üles just suurt huvi tegemaks koostööd Briti politseiga. Nüüd loodetakse paremat koostööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles