Tšetšeenias võivad täna sündinud lapsed teenida 1000 dollarit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Groznõi peamošee, mida tuntakse nii Ahmat Kadõrovi kui Tšetšeenia südame nimede all.
Groznõi peamošee, mida tuntakse nii Ahmat Kadõrovi kui Tšetšeenia südame nimede all. Foto: SCANPIX

Ahmat Kadõrovi nimeline regionaalne ühiskondlik fond teatas, et maksab 1000 dollarit igale perekonnale, kes paneb oma täna sündinud lapsele nime prohvet Muhamedi või mõne tema lähikondlase nime.

Tšetšeenias tegutsev Ahmat Kadõrovi nimeline regionaalne ühiskondlik fond otsustas maksta 1000 dollarit (736 eurot) perekondadele, kes panevad oma täna sündinud lastele prohvet Muhamedi või mõne tema perekonnaliikme või lähikondlase nime.

«Venemaa kangelase Ahmat Kadõrovi järgi nimeatud fond eraldab tuhat dollarit perekondadele, kes panevad täna ilmale tulnud lastele nime Prohvet Muhamedi (rahu olgu tema peal), tema perekonnaliikmete või kümne Allahi sõnumitooja (rahu olgu tema peal) ashabi järgi,» seisis Tšetseenia valitsuse ametlikul veebilehel täna avaldatud teates.

Tšetšeenia vabariigi juht Ramzan Kadõrov teatas rõõmsast uudisest eile oma veebilehel sotsiaalmeediavõrgustikus Instagram.

Täna tähistatakse Tšetšeenias prohvet Muhamedi sünnipäeva ning otsuse sündivatele lastele kingitus teha langetasid Ahmat Kadõrovi lesk Aimani Kadõrova ja Ramzan Kadõrovi ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles