Žirinovski avalikustas parteikaaslastele kehtestatud intiimelu normatiivi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa Liberraaldemokraatliku Partei esimees Vladimir Žirinovski.
Venemaa Liberraaldemokraatliku Partei esimees Vladimir Žirinovski. Foto: SCANPIX

Venemaa Liberaaldemokraatliku Partei (LDP) juht Vladimir Žirinovski rääkis täna, et pärast erakonnakaaslaste üleminekut taimetoidule viiakse sisse ka seksuaalelu puudutav norm: 3-4 korda aasta.

Hiljem kinnitas rahvasaadik Sergei Ivanov, et tegemist oli igavlevale pressile mõeldud naljaga, vahehndas RIA Novosti.

Žirinovski ettepanek võib leida poolehoidu erakonna toetajate seas ja aidata parteil edasi liikuda, kuid venelaste suhtumist rahvasaadikute tegevusse ei mõjuta, vahendab RIA Novosti politolooge. Dmitri Abzalov rääkis, et Žirinovski tuli uue initsiatiiviga välja üksnes selleks, et edendada LDP kaubamärki.

«Žirinovski on tuntud just jalustrabavate väljaütlemisega poolest. LDP brändi koguväärtusest moodustab Žirinovski ise 80-90 protsenti ja see on partei edasist elu arvestades tähtis. Ja sihtrühm avaldab sellele ettepanekule toetust,» rääkis politoloog.

Rahvusstrateegia instituudi direktor Mihhail Remizov märkis, et Žirinovski on PRi meister, ta peab end meelde tuletama, temast peab rääkima. See on tema ampluaa. Ta on provokaator, piiride kompija,» rääkis Remizov.

Poliittehnoloogia keskuse asepresident Aleksei Makarkin ütles, et Žirinovski on väga ratsionaalne inimene. Ta teeb asju, mis on kooskõlas tema publiku nõudmistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles