Suur galerii: kuidas esitleb end Eesti Soome suurimal turismimessil?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soomes peetakse käesoleval nädalal sealset suurimat turismimessi Matka 2014, kus end esitleb ka üle 20 Eesti ettevõtte. EAS juhatuse liikme Martin Hirvoja sõnul on Eesti sihiks käesoleval aastal pereturism.

Eestlaste väljapanekut väisanud majandus ja kommunikatsiooniminster Juhan Parts uuris näiteks üheks Eesti tulevaseks tõmbenumbriks peetava Lottemaa tegijatelt, palju väikse lapse pilet teemapargis maksma hakkab. «15 eurot? See tundub küll liiga kallis,» hindas minister. Parts proovis ka Saaremaa turismiedendajate boksis pakutavaid merekivikesi, uuris Saaremaa ooperipäevade ning Lõuna-Eesti spaade külastajate kohta.

Lõuna-Eesti boksi üheks tõmbenumbriks oli kindlasti kama, mida kohapeal proovida sai. Sangate rukkijahutoodete ülevaade äratas tähelepanu, mitmete külastajate pilgud peatusid ka samas kõrval rukkiviinal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles