Video: Prantsumaa senine esileedi lahkus haiglast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa presidendi François Hollande’i senine elukaaslane Valérie Trierweiler lahkus haiglast ja suundus Versailles’sse, kinnitab ajakiri Paris Match.

Trierweiler sattus haiglasse pärast uudist Hollande’i ja näitlejanna Julie Gayet väidetavast afäärist, millest 10. jaanuaril kirjutas kõmuajakiri Closer.

Ta edastas eile Twitteri vahendusel tänusõnumi kõigile teda toetanud inimestele. «Tänan kogu südamest kõiki, kes mulle toetavaid sõnumeid saatsid… olen väga liigutatud.»

Praegu oletatakse, et Trierweiler veedab presidendi ametlikus residentsis Versailles’is puhkuse eesmärgil järgmised paar päeva.

Kuulujutud riigipea afäärist, mis väidetavalt on kestnud juba kaks aastat, on tõstatanud küsimuse esileedi isiku kohta. Kuna presidenti ootab näiteks veebruaris ees riigivisiit Ühendriikidesse, siis tahab Prantsusmaa avalikkus teada, et kes teda sel reisil saadab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles