Briti kaubamajadekett Debenhams ulatas kodututele abikäe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti kaubamajadekett Debenhams ulatas kodututele abikäe
Briti kaubamajadekett Debenhams ulatas kodututele abikäe Foto: SCANPIX

Suurbritannia kaubamajadekett Debenhams pööras tähelepanu kodututele ja tahab neid aidata.

Debenhams asus koostööle kodutute uuesti jalule aitamisega tegeleva heategevusorganisatsiooniga The House of St. Barnabas, edastab Daily Mail.

See organisatsioon käivitas 2013. aasta augustis kampaania, mille raames õpetatakse kodututele ametit ja nad saavad harjutada töötamist.

Debenhams pakub kampaanias osalevatele töötutele võimalust saada tasuta rõivakomplekt ning selle juures annab nõu stilist.

«Tööintervjuu on stressirohke ning kui veel peab mõtlema, et kas välimus on ikka sobilik, siis võib stress mitmekordistuda. Meie anname võimaluse uuteks riieteks, mis peaks tööintervjuud kergendama,» lausus Debenhami pressiesindaja Ed Watson.

Heategevusorganisatsioon The House of St. Barnabas loodi 1846. aatsal Londonis Sohos eesmärgiga aidata kodutud tagasi tööle. Seda organisatsiooni on rahaliselt toetanud paljud jõukad ja kuulsad annetajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles