«Rahaahne» hertsoginna Sarah palus vabandust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yorgi hertsoginna Sarah Ferguson eile Los Angeleses.
Yorgi hertsoginna Sarah Ferguson eile Los Angeleses. Foto: SCANPIX

Yorgi hertsoginna Sarah Ferguson on palunud vabandust eile ilmnenud piinliku intsidendi pärast, milles ta nõustus ärimeest mänginud ajakirjanikule raha eest korraldama kohtumise oma eksabikaasa prints Andrew'ga.


Salaja filmitud videol, mille Briti tabloid News of the World eile oma kodulehel avaldas, ütleb Sarah «ärimehele», et võib 500 000 naela eest ta kokku viia Andrew'ga, kes tegutseb Suurbritannia kaubanduse erisaadikuna.

Tabloidi poolt «rahaahneks» tembeldatud hertsoginna tunnistas eile, et tal on rahalisi probleeme, kuid «see ei vabanda välja tõsiselt ekslikku otsust ja mul on väga kahju, et see on juhtunud», vahendas AP.

Ajaleht paljastas, et 50-aastane Ferguson rääkis ehtsa ärimehe asemel tegelikult «salareporter» Mazher Mahmoodiga, kes ka varem rikast Pärsia lahe ärimeest teeselnuna prominente, poliitikuid ja kurjategijaid haneks on tõmmanud.

News of the World, kuningakoda ja Ferguson ütlesid eile, et prints ei teadnud eksabikaasa kohtumisest midagi.

Ferguson abiellus kuninganna Elizabeth II teise poja, troonipäriluses neljandal kohal oleva Andrew'ga 1986. aastal. Nad said kaks last enne abielulahutust kümme aastat hiljem.

Ferguson on seejärel kirjutanud lasteraamatuid, teinud teledokumentaale ja olnud Kaalujälgijate eestkõneleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles