Moskva oblasti elanikud kardavad chupacabra olemasolu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambad
Lambad Foto: SCANPIX

Vene põllumajandusministeerium pidi rahustama Moskva oblasti elanikke, kes usuvad, et piirkonnas tegutseb müütiline vereimejast vampiirloom chupacabra.

Kohalikud elanikud hakkasid chupacabra olemasolu kahtlustama pärast seda, kui 150 kilomeetri kaugusel Moskvas asuvas Beloomutis tapeti 60-pealine lambakari, kusjuures lumelt ei leitud jälgi, mis oleks võinud viidata võimalikule tapjale.

«Moskva oblastis Luhhovitski rajoonis ei ole muinasjutulisi olendeid,» teatas ministeerium seepeale, eitades väiteid, nagu võinuks teo toime panna chupacabra. Ministeeriumi andmetel on tapatöö taga ilmselt koer, jäljed peitis uurijate sõnul aga peale sadanud lumi.

Hispaaniakeelne «El Chupacabra» tähistab müütilist kahejalgset vampiirolendit, kes koduloomade verd imeb. Müüt sai alguse Ladina-Ameerikast, kuid teadlased on chupacabra olemasolu eitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles