Hersonis suri eile noahaava saanud miilitsatöötaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilpidega varustatud korrakaitsejõud Kiievis.
Kilpidega varustatud korrakaitsejõud Kiievis. Foto: SCANPIX

Lõuna-Ukrainas Hersonis suri üks vigastada saanud miilitsatöötajatest, teatas siseministeeriumi oblasti üksuse pressiteenistus.

Meedia oli varem kirjutanud, et radikaalselt meelestatud aktsioonis osalenud inimesed pussitasid kolme Hersoni oblasti kriminaaljälituse töötajat.

Korrakaitsejõudude esindajatel õnnestus oletatavad ründajad kindlaks teha ja tabada. Kõik on ühe kohaliku kõrgkooli tudengid. Uudisteportaalile UNIAN kinnitati, et ründajad olid aktiivsed osalejad kohalikul euromaidanil.

Ühe miilitsatöötaja seisund on raske ja ta lebab reanimatsiooni osakonnas. Kolmandale anti meditsiiniabi, kuid haiglasse teda ei toimetatud.

Prokuratuur algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja kuriteokatset ja tahtlikku tapmist puudutavate paragrahvide järgi. Süüdimõistmisel võib määrata vastavalt kuni 15-aastase vangistuse või eluaegse vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles