Video: julma piinamise ohvriks langenud ukraina meeleavaldaja lubas jätkata võitlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Opositsiooniaktivist Dmitro Bulatov, kelle väitel lõikasid röövijad piinamise käigus ära ka osa tema kõrvast ning lõid naelu läbi tema käte, lubas jätkata võitlust Ukraina presidendi kukutamise nimel.

President Viktor Janukovõtši vastaseid meeleavaldusi korraldanud Automaidani võrgustiku 35-aastane liige kadus 22. jaanuaril ja leiti läbipekstuna üleeile Kiievi lähistelt, kui ta ühest asulast abi palus.

«Hoolimata sellest, et mu kehal pole ühtegi kohta, mis ei valutaks, et mu nägu lõiguti, et nad ähvardasid ühe mu silma välja torgata, et nad lõikasid ära tüki mu kõrvast ja lõid naelu läbi käte, lüües mind ukse külge ning peksid mind sel ajal pidevalt, tõmmates mulle pähe koti, hoolimata kõigest sellest ja muudest õelatest piinamistest, tahan ma öelda, et meid ei saa hirmutada, miski ei peata meid,» ütles Bulatov haiglavoodist.

«Ma paranen ja jätkan alustatut. Ja ma usun, et mitte mingisugused takistused ei peata meil edasi sammumast teel, mille me oleme valinud. Me jätkame võitlust õigluse eest. Me tegime seda, me teeme seda praegu ja ka edaspidi,» lisas Bulatov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles