Suurrööv Stockholmis: kolm relvastatud meest tühjendasid oksjonimaja

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bukowski oksjonimaja Stockholmis
Bukowski oksjonimaja Stockholmis Foto: SCANPIX

Stockholmi kesklinnas röövisid kolm meest täna Bukowski oksjonimaja, viies kaasa ligi 12 miljoni Rootsi krooni (19,3 miljoni Eesti krooni) väärtuses ehteid.
 

Oksjonimajas oli üleval traditsioonilisele kevadoksjonile eelnenud väljapanek, vahendas the Local. Intsidendi ajal viibis seal umbes 20 inimest (külastajad ja personal).

Stockholmi politsei esindaja Bjorn Engstromi sõnul sisenesid kolm tulirelvadega varustatud meest hoonesse. Mõne aja pärast väljusid nad majast, läksid auto juurde ja sõitsid minema. Politsei teatel keegi vigastada ei saanud.

Politsei leidis põgenemisel kasutatud auto üles Klara Östra Kyrkogatanilt. Korrakaitsjad otsivad nüüd võimalikke pealtnägijaid, et saada aimu põgenike edasisest liikumissuunast.

Röövlite saagiks langenud esemete seas on näiteks briljantidega sõrmuseid, mille alghind jääb 750 000 – 800 000 Rootsi krooni (1,2-1,3 miljonit EEK).

Bukowski kevadoksjon toimub 1.-4. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles