Kremli kritiseerijat üllatati puust fallosega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kremli kritiseerijat üllatati puust fallosega
Kremli kritiseerijat üllatati puust fallosega Foto: facebook.com

Selle nädala esmaspäeval sai sotsiaalmeedias Venemaa võimuesindajaid kritiseeriv moskvalanna Katja Romanovskaja hommikul tööle kiirustades üllatuse osaliseks.

Ta BMW esiosale oli kettidega kinnitatud puidust fallos, edastab sinembargo.mx.

Romanovskaja tegi sellest kummalisest objektist fotod ja pani Facebooki. Ta esitas seal ka omapoolse nägemuse, miks ta autole järsku ilmus umbes 100 kilogrammine fallos.

«See näitab, et käes on aeg, et mu tööd on tähele pandud ja seda hinnatakse. Kellelegi mu kirjutised meeldivad,» edastas venelanna.

Romanovskaja teeb koos Arseni Bobrovskiga  Twitteris populaarset @KremlinRussia satiirinurka. Kirjutajad ei vali just sõnu, millega nad Kremli poliitika üle irvitavad.

Nende satiir puudutab isegi Venemaa presidenti Vladimir Putinit.

Möödunud nädalal nimetasid nad Putinit opositsiooni hävitajaks ning Venemaa demokraatiat läbikukkunuks.

Romanovskajal ja Bobrovskil kulus mitu tundi enne kui nad puupeenise autolt eemaldatud said. Nende sõnul ei suhtunud politsei juhtunusse tõsiselt, vaid neile pakkus see lõbu.

Samuti ei jäänud autol olnud fallos märkamata ka möödakäijatel, kes sellest pilte tegid ja internetti riputasid.

Kuigi Romanosvskaja suhtus juhtunusse huumoriga, peaks ta tegelikult olema valvel, sest teda võidakse jälgida. Nimelt oli naine saabunud möödunud pühapäeval lennujaamast ja parkinud auto kodumaja ette. Juba järgmisel hommikul oli sellel nimetatud objekt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles