Briti politsei uurib rongi alla jäänud eestlase surma

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Briti politsei on alustanud uurimist, et selgitada välja möödunud aasta lõpus Bristolis rongiõnnetuses hukkunud eestlase surma asjaolud.

Briti transpordipolitsei sõnul hukkus 27-aastane Mihkel möödunud aasta 27. detsembril Stapleton Road’i raudteejaamas, kus ta sai rongilt löögi, vahendas Bristol Post.

Politsei ei usu, et õnnetus leidis aset kahtlustäratavatel asjaoludel, kuid soovib siiski kindlaks teha, millised sündmused viisid mehe surmani.

Eestlase surnukeha avastati kella 20.20 paiku, kui Manchesterist Cardiffi sõitnud rongi juht teatas, et sõitis inimesele otsa.

Politsei tegi kindlaks, et mees töötas Soomes, kuid reisis Suurbritanniasse ja siis Bristolisse. Inspektor Shawn Taylori sõnul on nad eestlase lähedastega ühendust võtnud, kuid ka nemad ei teadnud, miks ta Suurbritanniasse, eriti Bristolisse, otsustas minna. Samuti ei teatanud Bristolis keegi, et eestlane on kadunuks jäänud.

Copy
Tagasi üles