Nokia endine tippjuht kaotas kolme aastaga kogu varanduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks Nokia endistest tippjuhtidest Anne-Liisa Palmu teenis oma tööga märkimisväärse varanduse, kuid jäi kõigest ilma kolme aastaga, kirjutab tänane Ilta-Sanomat.

Palmu töötas Nokia Mobile Phonesi justiitsdirektorina 17 aastat (1988-2005), teenides miljoneid. Aastal 2010 otsustas ta oravarattalt maha tulla ja oma unistused teoks teha ning ettevõtjaks hakata.

Palmu teele sattus ootamatuid probleeme, mistõttu ta kaotas kogu varanduse. Tema Kemiönsaarile loodud firma, mis õiget hoogu sisse ei saanud, pankrotistus üheksa kuud tagasi.

«Esitasin pankrotiavalduse ise ja enne panka. Läksin ringkonnakohtusse pabereid viima ja pidin tunnistama, et kukkusin ettevõtjana läbi. See oli meeletult alandav kogemus,» jutustas ta Ilta-Sanomatele.

«Kaotasin kõik, kogu oma varanduse. Maja on müügis, suvekodu müügis. Kõik kaob käest.»

Kuigi miljonite asemel on nüüd pankrot, siis naine Nokiast lahkumist ei kahetse. «Organisatsioon Nokias muutus ja tundus, et tekkis sobiv hetk lahkumiseks. Kõik seda muidugi hea pilguga ei vaadanud,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles