Video: Wisconsinis röövitud beebi leiti üles naaberosariigist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühendriikides Wisconsinis läks neljapäeval kaduma 6-päevane Kayden Powell, kes leiti elusalt üles järgmisel päeval, vahendas Reutersi video.

FBI agentide kinnitusel oli naaberosariigist Iowast leitud poisike väga heas seisundis.
FBI agent G.B.Jones rääkis pressikonverentsil, et West Branchi (Iowa osariik) politseijuht oli üks neist, kes kammis läbi osariikidevahelist koridori. Ta kuulis juhuslikult beebi nuttu ja leidiski lapse üles.

Beebi oli pakitud tekkidesse ja pandud kandekotti ning jäetud ühe kiirtee ääres asuvasse bensiinijaama.
Lapse ema Brianna Marshall (18) oli ärganud neljapäeva varahommikul kella 4.30 paiku ja märganud, et samas toas asunud pisipoja häll oli tühi. Naine helistas kohe hädaabinumbrile 911 ja teatas lapse kadumisest.

Uurijad rääkisid, et märke sissemurdmisest polnud ja nii Brianna Marshall kui beebi isa Bruce Powell (23) olid väga koostööaldid. Lisaks neile oli eelnenud ööl viibinud majas veel kaks täiskasvanut, kellest üks oli Brianna poolõde. 

FBI agendi kinnitusel oli politsei väga mures, kuid ei kaotanud imiku leidmise osas lootust. G.B.Jonesi sõnul on põhjust tähistada lapse imelist ülesleidmist.

Beebiröövi uurivad politseinikud võtsid kinni ühe inimese, keda kahtlustatakse juhtunuga seotuses, vahendas Reuters.

ABC News teatas, et kahtlustatavaks on Denveris elav Kristin Smith, kes on Brianna Marshalli poolõde. Kui naine imikuröövis süüdi mõistetakse, siis võib ta ülejäänud elu veeta vanglas. Politseinikud jõudsid beebi ligikaudse võimaliku asukohani jälgides Smithi liikumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles