Video: Alpides rongile kukkunud kaljurahn võis kaaluda 20 tonni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsuse Alpides reisirongile peale lennanud kaljurahn võis kaaluda ligi 20 tonni, rääkis aseprefekt Charbel Aboud Reutersile.

Kamakas tabas Nice’ist Digne-les-Bains’i teel olnud rongi eile hommikul, kui see oli parajasti Saint-Benoit' ja Annot’ vahel.

Õnnetuses hukkus kaks naist. Neist üks oli koos abikaasaga reisinud 49-aastane venelanna ja teine ealt samast Prantsuse Alpidest pärit 82-aastane naine, jutustas Aboud.

Ametivõimude kinnitusel oli tegemist esimese taolise õnnetusega sel raudteelõigul ja praegu pole selge, miks kaljurahn alla kukkus.

Piirkonna prokuröri Stephane Kellenbergeri sõnul viibis rongis kokku 34 inimest. Õnnetuses sai viga vähemalt kaheksa inimest. Venelanna abikaasa sai juhtunust tõsise šoki, vahendas AFP.

«Rahn kukkus rongile taevast, justkui oleks toimunud maavärisemine,» jutustas rongis viibinud 47-aastane Jean-Jacques Messaoud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles