Video: austraallane peksis kriketikurikaga surnuks oma väikse poja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalias Melbourne’is sai kriketitreening õõvastava lõppu, kui keskealine mees peksis kriketikurikaga surnuks oma 11-aastase poja Luke Batty.

Väike poiss sai nii raskelt viga, et sündmuskohale saabunud kiirabibrigaad ei suutnud last aidata. Sündmuskohal selgus, et Luke isa Greg oli last ka pussitanud.

Vägivallatsemine leidis aset poisi ema, teiste laste ja nende vanemate silme all.

Sündmuskohale saabusid ka politseinikud, keda 54-aastane mees hakkas noaga ründama. Nad püüdsid märatsevat meest rahustada esmalt jutu ajamisega ja seejärel pipragaasiga, kuid tulemuseta. Lõpus tulistas politseinik teda rinda. Mees suri täna hommikul haiglas.

Meediale intervjuu andnud pereema Rosie Batty süüdistas juhtunus isa vaimuhaigust. «Perevägivalda juhtub kõigil, pole vahet, kui ilus su kodu on või kui arukas sa oled.»

Naise sõnul polnud Luke kõige parem õpilane, kuid ta oli nutikas. Talle meeldis oma koolis Flindersis. «Keegi ei armastanud Luke’i rohkem kui tema isa Greg. Keegi ei armastanud Luke’i rohkem kui mina. Me mõlemad armastasime teda.»

Komandör Doug Freyer Victoria politseist tõdes, et see on kohutav lugu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles