Barcelonas sai süüdistuse väikesi rindu arstinud imeravitseja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Barcelonas lasti kautsjoni vastu vabadusse seksuaalses kuritarvitamises süüdistatav maaler, kes uskus, et tal on jumalik anne «ravida» erinevaid naistehädasid, nende seas väikseid rindu.

54-aastane mees uskus, et tal on jumalik anne ravida naisi nii ihu kui hinge vaevavatest haigustest. Ta väitis, et suudab diagnoosida tõbesid, mida naised veel ei tea iseendal olevat – näiteks kasvajaid ja tulevast kurtust.

Väikesi rindu ja genitaalide häireid «arstis» ta masseerimise ja oma «tervendava» hingeõhu pealepuhumisega. Raviprotseduure aitasid läbi viia ka ravitseja abikaasa ja tütar.

Enne massaaži lasi ta ka vaid näiteks 13-aastastel patsientidel end tihti alasti võtta. Ajapikku õnnestus ravitsejal tekitada endale püsikundede võrgustik ning maalritöö asemel hakata elatuma vaid tervendamistööst. Tunnitasuna küsis ta 10 eurot.

Ravitsejakarjäärile andis löögi aga üks efektiivsuses kahtlema hakanud patsient, kes esitas 6. veebruaril politseile kaebuse. Nüüd süüdistatakse meest seksuaalses ja usalduse kuritarvitamises.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles