Tagastamata videokassett viis ameeriklanna trellide taha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

2005. aastal videolaenutusest Jennifer Lopezi ja Jane Fondaga ämmakomöödia «Monster-in-Law» kasseti võtnud ja tagastada unustanud Lõuna-Carolina osariigi elanik Kayla Michelle Finley sattus nüüd selle eest vangi.
 


Praeguseks 27-aastane Finley laenutas kasseti Pickensi maakonnas Dalton Videosi nime kandnud laenutusest. Mitte ainult pole kasutusest maas videokassetid, vaid ka mainitud laenutus on ammu tegevuse lõpetanud. Sellegipoolest sattus omaaegne laenutaja trellide taha.

See juhtus, kui Finley ise politseilt abi otsima suundus. Ta tahtis kirjutada avalduse teda ahistava ja jälitava inimese kohta. Dokumentide täitmise käigus avastas politsei aga, et neil on Finley enda vahistamise käsk, mis oli tehtud Dalton Videosi aastatetaguse avalduse põhjal. Sestap pidigi ohvrina korrakaitsjate poole pöördunud naine ise öö trellide taga veetma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles