Küprosel suri isa poolt autosse unustatud laps

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapse turvatool.
Lapse turvatool. Foto: Sven Andreson / Valgamaalane

Palava ilmaga ligi kaheksaks tunniks lukustatud autosse jäetud viieaastane küprose poiss leiti eile surnuna. Tema arstist isa oli ta sinna unustanud, kuna kiirustas operatsioonile, edastab AFP.


Politsei teatel leidsid nad poisi eile kell 17 Larnaca linnas kohaliku erakliiniku ette pargitud autost. Uudisteagentuuri CNA teatel oli auto lukus, poiss tagaistmel ning tema kõrval lebas tühi veepudel.

Isa oli kavatsenud poisi lasteaeda viia, kuid teel sinna sai telefonikõne, milles tal paluti kohe kliinikusse tulla erakorralist operatsiooni läbi viima. Arst nii tegigi, jättes poja autosse.

See, et miski väga valesti on, selgus alles mitu tundi hiljem, kui ema lasteaeda pojale järgi läks ja talle öeldi, et laps pole sinna saabunudki.

Meedia teatel suri poiss üle 30-kraadise palavuse tõttu päikesepistesse, ametlik surmapõhjus selgub pärast täna tehtavat lahangut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles