Narva veehoidlal jäi kadunuks paadiga vee alla vajunud kalamees

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva veehoidlal vajus kalamees koos paadiga vee alla ning jäi kadunuks
Narva veehoidlal vajus kalamees koos paadiga vee alla ning jäi kadunuks Foto: Ida päästekeskus

Täna pärastlõunal jäi kadunuks Narva veehoidlale paadiga läinud kalamees. Praeguseks on otsingud lõpetatud, kuid jätkuvad siis, kui sündmuskohale jõuavad tuukrid.

Täna kell 13.30 sai häirekeskus teate, et Kulgu sadamas on Narva veehoidlale paadiga läinud kalamees läbi jää vee alla vajunud, teatas Ida päästekeskuse pressiesindaja.

Kaldalt õnnetust pealt näinud teine kalamees sattus jalgsi üle jää appi minnes ise ohtlikku olukorda ning pääses halvimast tänu päästevestile. Päästjad aitasid mehe kaldale ning andsid ta kiirabile üle.

Päästjad alustasid otsinguga, kasutades selleks nii paate kui hansalauda. Otsinguid raskendas tugev tuul, jää liikuvus ja vee kiire vool.

Päästekeskuse teatel on kella 16.30ks otsingud lõpetatud. Päästjatel ei õnnestunud paadiga vee alla vajunud kalameest leida, kuid otsingud jätkuvad siis, kui sündmuskohale saabuvad tuukrid.

Soojeneva ilma, tugeva tuule ja vihmasadude koosmõjul on jääolud muutunud kõikjal väga ohtlikuks. Päästeamet paneb inimestele südamele, et õnnetusjuhtumite vältimiseks ning turvalisuse tagamiseks ei tohiks inimesed jääle mistahes viisil minna.

Sel aastal on Eestis uppunud 3 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles