Mehhiklane andis võla katteks lapsed ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseioperatsioon Méxicos.
Politseioperatsioon Méxicos. Foto: SCANPIX

Mehhiko meest süüdistatakse oma laste müümises 25 000-peesose (umbes 25 000-kroonise) võla katteks ja seejärel teesklemises, et nad rööviti, vahendas BBC.

Javier Covarrubias tunnistas oma kuritöö üles pärast seda, kui politseinikud said jaole, et tema jutud kahe lapse röövimisest ei vasta tõele.

Isa sõnul varastati nad vägivaldselt otse tänavalt 18. mail. Turvakaamera näitas aga, et ta ei olnud tol hetkel selles piirkonnas ja tema haavadki olid ise tekitatud.

Covarrubias tunnistas üles, et andis Isise ja Darieni oma võlgade katteks ühele naisterahvale riigi pealinnas Méxicos. Loo inimröövist mõtles ta välja, et tõde oma naise eest varjata.

Kaks last on endiselt kadunud. 20-aastase Covarrubiase väited nende kadumise kohta viisid tema kodulinnajaos Tepitos protestideni, kus nõuti turvalisuse parandamist tänavail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles