Prantsusmaal algas kohus telkivaid tüdrukuid vägistanud mehe üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Dutheili (keskel) kohtusseviimine.
Sebastien Dutheili (keskel) kohtusseviimine. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal algas kohtuprotsess mehe üle, kes ründas riigi keskosas Ardeche’i piirkonnas laagriplatsidel tüdrukuid.


33-aastast Sebastien Dutheili süüdistatakse kahes vägistamises ja üheksas seksuaalrünnakus või seksuaalrünnaku katses. Tema ohvrite vanus jäi 6-17 aasta vahele ning lisaks prantsuse tüdrukutele olid nende seas ka belglanna, hollandlanna ja sakslanna.

Dutheil pani rünnakud toimu 2012. aasta juunist augustini. Ta hiilis pimeduse varjus maskeerituna telkidesse, nabis tüdrukud kinni ja ründas neid. Ohvrite vanemad magasid samal ajal tavaliselt lähedalasuvates telkides ja haagissuvilates.

Dutheili aitas tabada tema 11-aastase ohvri aluspesult leitud DNA. See klappis juba varem seksuaalrünnaku eest karistatud mehe kohta politsei andmebaasides olnud infoga.

Kohtuprotsess, mis ühe ohvri palvel toimub kinniste uste taga, peaks lõpule jõudma ülehomme. Puhkuste tippajal telkivaid turiste hirmu all hoidnud Dutheili võib oodata kuni 20-aastane vangistus. Ta on omaks võtnud samasuguseid rünnakuid ka 2010. ja 2011. aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles