Piltuudis: kamuflaažis Žirinovski võttis riigiduuma ees sõna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene Liberaaldemokraatliku Partei esimees Vladimir Žirinovski riigiduuma kõnepuldis 15. aprillil.
Vene Liberaaldemokraatliku Partei esimees Vladimir Žirinovski riigiduuma kõnepuldis 15. aprillil. Foto: SCANPIX

Venemaa Liberaaldemokraatliku Partei esimees Vladimir Žirinovski, kes kandis sdeljas kamuflaažriideid, astus täna riigiduuma kõnepulti.

«Miks mul on seljas riided, mida kannab tavaliselt polkovnik? Sellepärast, et ma näen, kuidas on end Kiievis riietanud sõjaväehunta. Turtšõnovile (Ukraina presidendi kt Oleksandr Turtšõnov) ja teistele endistele tsivilistidele anti kamuflaažid.»

Nad räägivad juba päriselt ka sõjatehnika sisseviimisest. «Tankid, soomustransportöörid, lennukid, kopterid ja liikvel on erinevaid rahvamasse – seal on eriüksus, rahvuskaart ning veel terve hunnik erinevaid võitlejaid.»

Žirinovski rõhutas, et just selle jaoks tehti euromaidani. Poliitik on veendunud, et «Maidanil ei võideldud korruptsiooniga, vaid selle organiseeris hoopis USA eesmärgiga, et algaks see, mis tol ööl siis lõpuks ka algas.»

«Vot seda on vaja, et Euroopas lõhnaks püssirohu järele, et saaks järsult suurendada eelarvet, alustada kauplemist. Ja sel ajal räägitakse Ukraina valimistest. See on ju mõnitamine,» rääkis Žirinovski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles