Bin Ladenit tapma läinud ameeriklane saab Pakistani valitsusega hästi läbi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Brooks Faulkner
Gary Brooks Faulkner Foto: SCANPIX

Coloradost pärit Gary Faulkner, kes vahistati Pakistanis Osama bin Ladeni jahtimise tõttu, on saanud  üleöö maailmakuulsaks.

Faulknerile korraldatud meditsiinilise kontrolli käigus avastas Pakistani doktor, et mehel on psühholoogilised probleemid, kirjutab CNN.

Faulkneri venna doktor Scott Faulkneri sõnul ei ole Garyl aga mingeid vaimseid häireid.
«Tal ei ole ühtegi psühhoosi sümptomit, ta ei ole skisofreenik. Ta ei kuule hääli. Jumal ei käsi tal bin Ladenit tappa. Ta on igati normaalne inimene. Mu vend ei ole hull, ta on väga intelligentne mees, kes armastab oma kodumaad ja ei ole unustanud, mida Osama meie riigile tegi,» ütles Scott Faulkner.

Scott Faulkneri sõnul võib tema vend kohalike sisse vabalt sulanduda ja minna kohtadesse, kuhu USA sõjajõud kunagi ei pääse.

«Meil on Pakistani valitsusega head suhted. Mu vend võib liikuda Pakistanis ringi kohtades, kuhu teisi ei lubata. Tal on pikk habe ja ta näeb välja täpselt nagu Taliban,» tõdeb Gary vend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles