USAs paljastus šokeeriv intsestijuhtum

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuus venda, kes kasutasid õde seksuaalselt ära (ülevalt vasakult alates) - 18-aastane Aaron, 19-aastane Benjamin, ja 27-aastane Eric  ning alumises reas alates vasakult - 25-aastane Jon, 23-aastane Matthew ja 21-aastane Nathaniel
Kuus venda, kes kasutasid õde seksuaalselt ära (ülevalt vasakult alates) - 18-aastane Aaron, 19-aastane Benjamin, ja 27-aastane Eric ning alumises reas alates vasakult - 25-aastane Jon, 23-aastane Matthew ja 21-aastane Nathaniel Foto: SCANPIX

USAs Põhja-Carolinas paljastus šokeeriv intsestijuhtum, milles ühe perekonna kuus poega kasutasid oma nooremat õe seksuaalselt ära ligi kümme aastat.

Vennad on 18-aastane Aaron Jackson, 19-aastane Benjamin Jackson, 21-aastane Nathaniel Jackson, 23-aastane Mathew Jackson, 25-aastane Jon Jackson ja 27-aastane Eric Jackson, edastab Huffington Post.

Politsei sõnul teadsid laste vanemad seksuaalsest ärakasutamisest, kuid ei sekkunud.

Tüdruk oli nelja-aastane, kui algas ta ärakasutamine ning see jätkus tema 15-aastaseks saamiseni.

Perquimansi šerif Eric Tilley sõnul on tegemist perega, mille liikmed teiste inimestega eriti ei suhtle.

«Perekonna lapsed koolis ei käinud, vaid olid koduõppel. Nad on üsna harimatud. Pere elab eraldatuses ning nende kodumaja ümber on kõrge aed,» sõnas Tilley.

Seksuaalse ärakasutamise juhtum tuli ilmsiks, kui perekonna vanim poeg paljastas selle kohaliku baptistikiriku pastorile Dan Horne'ile.

«Pastor sõnas, et normaalsetes peredes nii ei tehta ning seksuaalne ärakasutamine on väär,» lisas Tilley.

Pastor teatas politseile sellest, mis on Jacksonite peres umbes kümme aastat toimunud. Hiljem kinnitasid vanima venna sõnu veel kaks venda.

Politsei vajas juhtunu kohta lisatõendeid ja nad soovisid saada neid ohvrilt, siis 16-aastaselt õelt. Vanemad tegid kõik, et tütar politseiga kokku ei puutuks ja nad kolisid koos temaga Coloradosse.

Colorado lastekaitsjad aga võtsid tüdruku pere juurest ära. Politsei ülekuulamisel kinnitas tüdruk toimunut.

Šerif Eric Tilley peab juhtunut väga šokeerivaks seetõttu, et vanemad oli seksuaalvägivalla ärgitajaks, mitte takistajaks.

«Vanemad peavad vastutama laste heaolu eest ning õpetama neile, mis on õige ja mis vale. Kui on näha, et lapsed teevad midagi moraali ja reeglitega vastuollu minevat, kuid ei sekku, siis võivad lapsed arvata, et nii on õige,» nentis Tilley.

Politsei arreteeris kuus venda ning neile esitati süüdistus õe seksuaalses ärakasutamises . Samuti arreteeriti vanemad, 65-aastane John Jackson ja 54-aastane Nita Jackson, keda süüdistatakse lapse hooletusse jätmises.

 

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles