Permi kohus saatis kannibalid vanglasse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Mari Kamps
Copy
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Permi krai kohus mõistis kolm meest süüdi mõrvas ja kannibalismis ning saatis nad aastateks kolooniasse.

Alalise elukohata Juri Verškov, Juri Tšupin ja Valeri Šerdakov tapsid oma 25-aastase tuttava isikliku vaenu tõttu. Mõrvarid kasutasid tapariistadena nuga ja vasarat, vahendas RIA Novosti.

Kurjategijad tükeldasid ohvri surnukeha. Osa lihast sõid nad ise ära, osa müüsid toitlustusfirmale, mis kauples muu hulgas döner kebabidega.

Kohtumaterjalidest ei selgu kuriteo sooritamise aeg, kuid prokuratuur algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja eelmise aasta sügisel.

Kohus saatis Verškovi ja Tšupini 18. aastaks kolooniasse, Šerdakov peab koloonias veetma järgmised 13 aastat. Kõik kolm mõisteti süüdi kriminaalseaduse paragrahvi järgi, mis puudutab tapmist.

Kohaliku ajalehe Raionka andmetel polnud toitlustusfirmal ainugi, et kodututelt ostetud liha kuulus inimesele. Mõningate andmete järgi jõuti sellest valmistada kebabe, mis klientidele maha müüdi.

Märksõnad

Tagasi üles