Saksamaal tapeti naine oma koduuksel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võigas veretöö Saksamaal
Võigas veretöö Saksamaal Foto: ddp

Pühapäeva öösel tapeti 39-aastane naine Põhja-Hessenis Bad Arolseni linnas. Naabrid kaebasid keskööl lärmi üle ning kutsusid politsei. Kurjategija on seni tabamata.

Politsei väitel ei jätnud kurjategija endast jälgegi. Teada on vaid, et kahe lapse ema tapeti mitme lasuga, kirjutab Spiegel-Online.

Naisterahvas oli lahutatud ning elas oma lastega väikeses eramaja Mengeringhauseni linnaosas. 7- ja 10-aastane laps pidid öösel naise eksmehe juurest koju tulema. Naine oli enne kuritegu keskööni koos sõpradega saunas ning sõitis sealt koju. Kui ta autost väljus, tapeti ta garaaživärava juures.

Naabrid kuulsid majast lärmi ja teatasid sellest politseile. Peagi kohale jõudnud politsei leidis mõrvatud naise hoovi sissekäigu juurest. Arstid ei suutnud teda enam päästa ning naine suri mõrvapaigas. Kuritöö põhjused on teadmata ning politsei tegeleb uurimisega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles