Meedia: kopteri MI-8 tükid lebavad kuni nelja meetri sügavusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene kopter MI-8.
Vene kopter MI-8. Foto: SCANPIX

Venemaal Murmanski oblastis järve kukkunud kopteri tükid on 3-4 meetri sügavusel, õnnetuspaigal töötavad tuukrid.

Nähtavus vees on selline, mis võimaldab otsinguid läbi viia, edastab Moskovski Komsomolets (MK). '

Sellest, et 200 meetri kaugusel kaldast oli veepinnal näha ujuvaid tükke, teatas eriolukordade ministeeriumi Loode föderaalringkonna üksuse juht Igor Panin mitu tundi tagasi.

Järve kukkunud kopter, mille pardal oli 18 inimest, oli peaaegu uus ja suurepärases tehnilises seisundis, kinnitas SPARK Avia esindaja RIA Novostile.

Vene ametkondadel on kopteris viibinud inimeste arvu kohta erinevad andmed. Eriolukordade ministeeriumi ja riikliku uurimiskomitee teatel oli kopteris viis meeskonnaliiget ja 13 reisijat, siseministeeriumi andmetel oli aga lisaks viiele meeskonnaliikmele hoopis 14 reisijat.

Eile hilisõhtul juhtunud õnnetuses jäi ellu kaks inimest, kes toimetati haiglasse. Ülejäänute osas kindlaid andmeid veel pole.

Vene ametivõimud pole avalikustanud kopteris viibinud reisijate isikuid, kuid oletatavasti oli tegemist kõrgete ametnikega. Esialgsete andmetel rentisid nad kopteri, et sõita kalale.

Kopter MI-8 oli kindlustatud firmas SOGAS.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles