Vene välisministeerium: spiooniuudis sisaldab vasturääkivusi

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja New Jersey osariigis Montclairis, kus elasid Richard ja Cynthia Murphy, keda FBI kahtlustab Venemaa kasuks spioneerimises. Pildil on näha Murphyde naabreid ja USA ajakirjanikke.
Maja New Jersey osariigis Montclairis, kus elasid Richard ja Cynthia Murphy, keda FBI kahtlustab Venemaa kasuks spioneerimises. Pildil on näha Murphyde naabreid ja USA ajakirjanikke. Foto: SCANPIX

Vene välisministeerium hakkab uurima teadet Ameerika Ühendriikides kinni peetud väidetavate spioonide kohta ja rõhutab, et informatsioonis on vasturääkivusi.

«Vene välisministeerium keeldub kommenteerimast teadet inimeste kinni pidamisest, kes ameeriklaste väitel spioneerisid Venemaa kasuks,» teatas ministeeriumi infoosakond RIA Novostile.

«Me uurime teadet, selles on vasturääkivusi ja see nõuab edasist selgitustööd,» ütles allikas agentuurile ja keeldus edasistest kommentaaridest.

Ka Vene välisluureteenistuse (SVR) pressibüroo juht Sergei Ivanov ütles RIA Novostile, et ei kommenteeri uudist USAs kinni peetud väidetavatest spioonidest.

USAs peeti kinni kümme Venemaa kasuks spioneerimises kahtlustatavat isikut, kellele esitati ka süüdistus. Veel üks mees on tagaotsitav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles