Oulu imikusurmades kahtlustatav naine avalikustas isade nimed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oulus asuv kortermaja, mille keldrist leiti kotid viie imiku surnukehadega.
Oulus asuv kortermaja, mille keldrist leiti kotid viie imiku surnukehadega. Foto: SCANPIX

Oulu imikusurmades kahtlustatav naine ütles uurijatele osade laste isade nimed, mistõttu kavatsevad eksperdid pärast meeste ülesleidmist teha isadused kindlaks DNA-testide abil.

Kogu protseduur võtab nädalaid, kirjutab Ilta-Sanomat.

Tänavu 3. juunil leiti Oulus Kirkkokatul asuvast kortermaja keldrist kotid viie vastsündinu surnukehaga. Samas majas elav 35-aastane naine tunnistas, et tegemist on tema surnult sündinud lastega. Naise sõnul surid lapsed 5-10 aastat tagasi.

Soomlanna rääkis uurijatele, et vaikis oma rasedused maha. Tegelikkuses on ilmnenud, et vähemalt mõnda neist panid ka kõrvalised isikud tähele. Neile inimestele ütles ta, et kas rasedus katkes või tõi ta kaalutõusu põhjuseks mingi muu asjaolu.

Praegu on kindel see, et kui naine oli beebiootel 2010. aasta lõpus, siis seda teadis ka tema tollane mees. Naine väitis aga mehele, et rasedus katses ja ta pidi käima haiglas.

Uurimise käigus kerkib pidevalt esile uus asjaolusid ja kõigi nende väljaselguitamine võtab aega.

Politseinikega on erineval moel võtnud ühendust enam kui 30 inimest. Nende seas on ka naise rasedusi märganud inimesed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles