Seleznjov: Luganski lennuvälja rünnanud terroristid löödi tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terroristid Slovjanski lähistel asuvas kontrollpunktis. «Need, kes toetavad huntat, on fašistid!» teatab loosung.
Terroristid Slovjanski lähistel asuvas kontrollpunktis. «Need, kes toetavad huntat, on fašistid!» teatab loosung. Foto: SCANPIX

Terroristid tulistasid miinipildujatest Luganski lennuvälja, kuid terrorismivastase operatsiooni eriüksused lõid rünnaku tagasi.

«Nad saabusid kaheksal veoautol, panid paika miinipildujad ja suurekaliibrilised kuulipildujad ning hakkasid tulistama Ukraina sõjaväelaste positsioonide pihta. Relvajõud lõid rünnaku tagasi, Ukraina sõdurite seas kaotusi pole,» kirjutas terrorismivastase operatsiooni pressiesindaja Vladislav Seleznjov Facebookis.

Slovjanski lähistel pole terroristid loobunud katsetest murda läbi piiramisrõnga. Järjekordse tulevahetuse ajal sai haavata kaks Ukraina sõdurit.

Riiklikud relvajõud algatasid terrorismivastase operatsiooni selleks, et taastada teatud oblastites kohalike elanike julgeolek ja avalik kord ning hävitada mässulised.

Eelmisel ööl tulistasid terroristid umbes kolm tundi Ukraina sõjaväelaste pihta Kramatorski lennuvälja lähistel. «Vastutulega hävitati mässuliste tugipost, nende kaks miinipildujat, militaarse otstarbega insenerisõiduk (IMR) ligi 40 terroristi,» kirjutas Seleznjov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles